O NAMA

Počeli smo 2011. godine sa “LEGO INŽINJERING SP” koje je novembra 2018. godine preraslo u “BL BEST Inžinjering”. Od početka pa sve do danas izgradili smo na desetine stambeno-poslovnih objekata u Banjaluci.

Postali smo regionalno poznati i priznati glavni izvođač svih radova u oblasti visokogradnje, prepoznati od strane velikih kompanija koji nam iznova povjeravaju kompletno izvođenje gradnje svojih kapitalnih objekata.

1-3D-construction-model
strucni_nadzor

U BL BEST INŽINJERING-u su stalno zaposlena 45 radnika, koji čine fantastičan tim inžinjera građevine, inžinjera arhitekture, građevinskih tehničara, armirača, tesara, zidara… Oni svojim svakodnevnim trudom i zalaganjem čine da se naše preduzeće sve više razvija i raste.

Upravo zbog toga, BL BEST INŽINJERING iz godine u godinu prerasta u regionalnog konkurenta u visokogradnji.  Preduzeće posjeduje licencu za izvođenje svih radova u oblasti visokogradnje.

Kako mi to radimo?

U videu ispod imamo pravi primjer kako naši radnici kvalitetno rade betonažu na jednom od mnogobrojnih objekata na kojima smo radili...
Želite da započnete razgovor sa našim stručnim konsultantima?
Pozovite (+387) 65-406-287 ili nam pišite office@blbestinzinjering.com